itSMF-vuosikonferenssi Dare to Renew 11.10.2018

11.10.2018, klo 08:30–23:30

Lisää kalenteriin 10/11/2018 08:30 10/11/2018 23:30 50 itSMF-vuosikonferenssi Dare to Renew 11.10.2018 Teurastamo, Työpajankatu 2, Helsinki, Suomi false MM.DD.YYYY

Teurastamo

Työpajankatu 2, Helsinki, Suomi

itSMF-vuosikonferenssi Dare to Renew
11.10.2018 Teurastamolla!

ItSMF Finland täyttää 15 vuotta ja synttäreitä vietetään vuosikonferenssin yhteydessä torstaina 11.10.2018, Teurastamo, Helsinki teemalla Dare to Renew.

Kiihkeässä ja jatkuvassa muutoksessa olevassa toimintaympäristössä yhdistys muuttuu mukana ja tarjoaa vuonna 2018 erilaisen vuosikonferenssin, jonka keskeisinä teemoja ovat innovaatio, evoluutio ja vallankumous! (Innovation, evolution and revolution)

Saat konferenssista mukaasi rutkasti tietoa palvelunhallinnan ja palvelujohtamisen innovaatioista, parhaimpia näkemyksiä niiden kehittämisestä ja käyttöönotosta sekä uusia näkemyksiä tietotekniikka palvelunhallinnan muuttuessa palvelujohtamiseksi, joka on teknologia- ja alariippumatonta. Pääset verkostoitumaan alan kovimpien ammattilaisten kanssa ja saat aimo annoksen energiaa uudistuneesta ja nuorentuneesta yhdistyksestä!

Ohjelma

Tapahtuman avaa keynote-puhuja ja Nesteen tietohallintojohtaja Tommi Tuovila, Vuoden CIO 2018! Valintaraadin mukaan Tuovila on visionäärinen toteuttaja, joka pystyy johtamaan sekä projekteja että ihmisiä. Hänen roolinsa energiayhtiössä on kasvanut tietohallinnosta liiketoiminnan puolelle. Tuovila pitää yhteistyön rakentamista CIO:n työn perustana. Hän on vetänyt Nesteen tietohallintoa nyt viiden vuoden ajan. Esityksessään Tuovila kertoo liiketoimintastrategiasta IT:n fokuksena. Kuinka skaalata ja operoida kun samalla pitää kehittää? Miten osaaminen ja menetelmät toimivat mahdollistajina?

Tapahtuman päätteeksi lavalle astelee keynote-puhuja Kerttu Tahvanainen, uuden ajan suunnannäyttäjä ja vahva vaikuttaja. Hän omaa nuoresta iästään huolimatta laajan kokemuspohjan ja syvällisen näkemyksen elämään. Rohkeus, päättäväisyys ja kyky luoda asioista totta ovat avainteemoja Kertun viestinnässä. Hän on vahvimmillaan uusissa ja haastavissa tilanteissa. ”Siellä missä muut eivät näe mahdollisuuksia, näen koko maailman.”

Konferenssin päättää futuristi ja tietokirjailija Elina Hiltunen, What’s Next Consulting Oy. Elinalla on futuristikokemusta muun muassa Nokian strategiaosastolta, Finprosta ja Tulevaisuuden tutkimuskeskuksesta. Hän on kirjoittanut 10 tietokirjaa avainosaamisalueenaan ennakoinnin menetelmät, megatrendit ja trendit (erityisesti teknologia ja kuluttajatrendit).

Innovation-sali:

Pavel Haimi, Sofigate
”Latest Best Practices and Insights in Service Integration”

Jussi Leinonen, DDC-tekniikka
”Perinteisestä rakennusautomaatioyrityksestä palveluyritykseksi”

Revolution-sali:

Teemu Toivonen & Juha Siivonen, Triari / HUS
”Puolet halvempaa ja nopeampaa ERP-palvelun ylläpitoa ja kehitystä Leanin avulla CASE HUS”

Ilkka Kaikuvuo, Framery Acoustics
”Ideoista menestyvään liiketoimintaan”

Eeva-Liisa Lennon, Happy or Not
”Muutosjohtaminen”

Evolution-sali:

Marko Laine, Vimana
”Maakunnat ja SOTE IT”

Heli Backman, Energiavalmennus
”Business Coaching”

Jenni Seppä & Ville Manninen, Industry62
”Lean Service Design”

Lisää puhujajulkistuksia tulossa pian!

Osallistumispakettiin kuuluu myös tapahtuman kumppanin Van Harenin kaikille osallistujille veloituksetta tarjoama VeriSM™ – A service management approach for the digital age -kirja.

Kumppanit

Tapahtuman kumppanit

Efecte
Simplify.
In a digitalizing world where products and processes are transformed into services, Efecte offers customers Simplicity as a Service: effortless flows of information and work, combined with peace of mind through IT systems that are under control and compliant with regulations.

Sofigate
Vuonna 2003 perustettu Sofigate on bisnesteknologian palvelujen pioneeri ja markkinoiden edelläkävijä. Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille parhaat ihmiset, käytännöt ja työkalut digitalisaation johtamiseen. Sofigaten palveluksessa on yli 500 tietohallinnon johtamisen ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Iso-Britanniassa. www.sofigate.com

Van Haren Publishing
Lisätietoja: https://www.vanharen.net/en/