Aamiaisseminaari Toukokuu

27.5.2016, klo 8:30–11:30

Lisää kalenteriin 05/27/2016 8:30 05/27/2016 11:30 50 Aamiaisseminaari Toukokuu Scandic Hotel Simonkenttä, kokoustila Espa, Simonkatu 9, 00100 Helsinki false MM.DD.YYYY

Scandic Hotel Simonkenttä, kokoustila Espa

Simonkatu 9, 00100 Helsinki

Aamiaisseminaari Toukokuu

Service Desk Evolution Special Interest Group eli SDE SIG on selvitellyt alueen trendejä vuoden 2014 alusta ja teettänyt aiheesta myös opinnäytetyön Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijoilla. Kevään viimeisen aamiaisseminaarin aiheena onkin  service desk ja sen kehittäminen vastaamaan tulevaisuuden haasteita.

Aamiaisseminaarimme ovat jäsenille maksuttomia, muilta veloitamme 50 €. Muistathan kuitenkin tehdä peruutusilmoituksen osoitteella event@itsmf.fi, mikäli et pääsekään paikalle. Muuten laskutamme järjestelykuluina 50 €, myös jäseniltä; tästä syystä ilmoittautumislomakkeella kysytään myös laskutustietoja.

Ohjelma

Klo 08:30-09:00 Ilmoittautuminen ja hotellin buffet-aamiainen

Klo 09:00-10:00 Future trends of service desk -opinnäytetyön ja tulosten esittely, Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijat Samuel Arasmo ja Aarni Kekkonen

Klo 10:00-10:20 Kahvitauko, verkostoitumista

Klo 10:20-11:20 Service Deskin merkitys ja rooli SIAMissa, Lead Product Manager Eija Laamanen, Tieto

Yksi voimakkain muutosvoima IT-palvelumarkkinoilla on SIAM, Service Integration and Management. SIAM muuttaa myös Service Deskin roolia keskeiseksi monitoimittajaympäristön toimijaksi ja palveluntarjoajien ja asiakkaan yhteistyön tukipilariksi. Eija Laamanen havainnollistaa esityksessään tätä muuttuvaa mallia.

Klo 11:20 Tilaisuuden päättäminen

Voit ilmoittautua tilaisuuteen täällä!

Puhujaesittelyt

Samuel

Samuel Arasmo on tänä keväänä valmistuva tuotantotaloden insinööri Metropolia ammattikorkeakoulusta. Opintojensa aikana Samuel on mm. käynyt työharjoittelussa Alankomaissa ja osallistunut IT- palvelunhallintaa käsittelevään projektiin. Samuel on tehnyt lopputyönsä itSMF Finlandille aiheenaan Service Deskin tulevaisuuden trendit.

aarni_cv

Aarni Kekkonen on tänä keväänä valmistuva tuotantotalouden insinööri Metropolia ammattikorkeakoulusta. Opintojensa aikana Aarni on mm. käynyt vaihto-opiskelemassa Alankomaissa ja osallistunut IT- palveluhallintaa käsittelevään projektiin. Aarni on tehnyt lopputyönsä itSMF Finlandille aiheenaan Service Deskin tulevaisuuden trendit.

Eija Laamanen

Eija Laamanen kehittää Tiedolla Service Desk -palvelua ja SIAMia  asiakkaiden vaatimukset täyttäväksi ja lisäarvoa tuottavaksi palvelukokonaisuudeksi. Hänellä on monipuolinen, yli  20 vuoden kokemus IT-palvelualalta  sekä palveluntarjoajien että asiakkaiden puolella.

Lataa tapahtuman esitykset