Apurahat ja stipendit

itSMF Finland haluaa tukea IT-palvelujohtamisen koulutusta ja opiskelua. Yhdistys tarjoaa apurahoja ja stipendejä haettavaksi.


Apurahoja ja stipendejä voivat hakea:

1) alan oppilaitokset ja näiden tukisäätiöt alan koulutuksen tueksi. Tuki myönnetään harkinnan mukaan yhdistyksen hallitukselle osoitetun vapaamuotoisen hakemuksen perusteella.

2) alan opiskelijat. Verottomia ovat stipendit ja apurahat, jotka on saatu opintoja, tieteellistä tutkimusta tai taiteellista toimintaa varten.

Opiskelijoiden osalta huomioidaan seuraavaa:

1.     Stipendin saajan on opiskeltava jossakin yhdistyksen tarkoitusta edistävää opetusta antavassa oppilaitoksessa.

2.     Stipendin myöntämisen perusteina voivat olla mm.
– hyvä opintomenestys (arvosanat ja/tai opiskelutahti),
– ansiokas opinnäytetyö,
– muu erityinen kunnostautuminen opinnoissa tai opintoihin liittyvässä toiminnassa.

3.     Stipendi myönnetään harkinnan mukaan yhdistyksen hallitukselle osoitetun vapaamuotoisen hakemuksen perusteella.

4.     Stipendin suuruuden määrää itSMF Finland ry:n hallitus yhdistyksen vuosikokouksessa vuosittain talousarviossa tarkoitukseen varaaman määrärahan puitteissa.

5.     Stipendin saaja velvoitetaan toimittamaan yhdistyksen hallitukselle yhdistyksen julkaisuihin kelpaava artikkeli ennen stipendin maksatusta.

6.     itSMF Finland ry:n hallitus voi harkintansa mukaan poiketa edellisissä kohdissa määritellyistä stipendien jakoperusteista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info(at)itsmf.fi otsikolla ”Apuraha-/stipendihakemus”

Miksi konferenssiin kannattaa osallistua?

Katso, mitkä organisaatiot olivat edustettuina viime vuonna. Tänä vuonna haluatte olla varmasti mukana!

Tiukkoina taloudellisina aikoina jokaista investointia kannattaa miettiä tarkoin. itSMF Finlandin vuotuinen konferenssi tarjoaa selkeän arvon investointisi vastikkeeksi. Kahden päivän aikana kuulet lukuisia käytännön esimerkkejä siitä miten organisaatiot ovat onnistuneet alentamaan kustannuksia ja samalla parantamaan tehokkuutta IT-palveluiden tuottamisessa. Konkreettisia hyötyjä konferenssiin osallistumisesta ovat:

1. Eväitä eurojen säästöön. Kuulet mikä saa projektit onnistumaan ja kuinka parhaiden käytäntöjen avulla voit säästää koko joukon euroja.

2. Näe ja koe. Osallistu esityksiin ja työpajoihin, joissa saat ajatuksia mistä konkreettisia säästöjä syntyy.

3. Saavuta kilpailuetua. Voit auttaa organisaatiotasi oppimalla toimialan johtavilta toimijoilta. Voit jakaa tietoa asiakkaillesi, esimiehillesi ja kollegoillesi omassa organisaatiossasi konferenssin jälkeen.

4. Jaa ideoita parhaiden kanssa. Verkostoidu kollegoiden kanssa, jaa kokemuksia ja opi muiden kokemuksista.

5. Kehity palvelujohtamisen huippuammattilaiseksi. Opi parhaiden käytäntöjen ja IT-palvelujohtamisen strategiat ja muutoksen mahdollistavat toimenpiteet kokeneilta konkareilta.

6. Opi esimerkeistä ja tehdyistä virheistä. Kuulet ja näet kuinka yritykset ovat saaneet pysyviä muutoksia aikaan. Mikä toimii ja mikä ei. Varmista, että saat kaikki tehot irti tekemistäsi IT-palvelujohtamiseen liittyvistä investoinneistasi.

7. Johda. Täytä reppu käytännön opeilla ja jaa niitä omassa organisaatiossasi.

8. Hyödynnä teknologiaa. Kuulet ja näet kuinka uusinta teknologiaa hyödyntämällä sinun organisaatiosi voi saavuttaa huomattavaa toiminnan tehostamista.

×
Tilaa itSMF Finlandin uutiskirje

Yhteystietoni

 

Verification

×