”At Your Service” – From IT Service Management With Love!

Konferenssikuva760

itSMF Finland järjestää jälleen vuosittaisen, Suomen suurimman IT-palvelujohtamisen konferenssin Kalastajatorpalla 2.-3.10.2014, At Your Service!

Virittäydy konferenssin tunnelmaan oheisen esityksen myötä!


Jos et näe videota, voit katsoa sen täällä


Ohjelma julkistetaan pian, ensimmäiset puhujat jo julkistettu

Ohjelma julkistetaan pian ja luvassa on takuuvarmaa laatusisältöä. Kotimaiset ja ulkomaiset huippupuhujat, mielenkiintoiset case-esitykset ja hiotut workshopit tulevat olemaan puheenaiheita vielä pitkään konferenssin jälkeenkin. Konferenssi on myös loistava tilaisuus vaihtaa ajatuksia kollegoiden kanssa ja tutustua johtavien palveluntarjoajien viimeisimpiin ratkaisuihin. Gaala-illallinen kruunaa tapahtuman. Konferenssissa ovat paikalla kaikki IT-palvelujohtamisen merkittävimmät toimijat, olethan sinäkin?

Raotamme suomalaisten ja ulkomaalaisten huippupuhujien osalta esirippua hieman… mukana Axelos, itSMF international sekä muun muassa nämä esiintyjät:

 • Frans Westerlund, CIO, Fiskars Corporation – Vuoden 2013 CIO
 • Henkka Hyppönen, Vuoden 2013 puhuja
 • Paul Wilkinson, Gaming Works – Creating a measurable return on value of an ITSM training investment
 • Juha Kujala, Wärtsilä Designing a Self-Service Portal for Love and Money
 • Erik Bartholdy, Human beings and ITIL
 • Panu Kause, Necorpoint, Muutosjohtaminen
 • Tapio Järvenpää, Chief Disruption Officier, Motley Agency Oy, Tomorrow never dies
 • Christian F. Nissen, CEO, CFN People – Taking Service Forward – The Adaptive Service Model
 • Andrea Kis, Tata Consulting, You only lie twice – the rescuing of business perception of IT Services with BRM
 • Krikor Maroukian, itSMF Hellas Chair, The Heart of Service Management – Culture as its Core
 • Antti Holopainen, Sales Manager, Atos – Social collaboration at Atos / Zero email – How we did it
 • Ja monta muuta IT-palvelujohtamisen huippua Suomesta ja ulkomailta!

Ilmoittautuminen on avattu ja Early Bird -liput ovat tulleet myyntiin !

Edullisimmat Early Bird -hinnat ovat voimassa vain 31.7.2014 asti. Jäsenemme saavat osallistua konferenssiin edulliseen ennakkoilmoittautujan hintaan, joka on vain 650 euroa henkilöltä. Ja ryhmäilmoittautumiset saatte vielä edullisemmin. Early Bird -ilmoittautumisen jälkeen hinta hieman nousee, mutta on silti vain 850€. Käytä kuitenkin ennakkoilmoittautujan hyöty hyväksi ja ilmoittaudu heti!

Haluaisitko Yhteistyökumppaniksi vuosikonferenssiin? Muutama yhteistyökumppani mahtuu vielä mukaan! IT-palvelujohtamisen vuoden päätapahtuma kerää yhteen tekijät, kehittäjät ja päättäjät. Ota yhteyttä, varaa paikkasi ja hyödynnä tilaisuus olla näkyvällä paikalla ja mukana Yhteistyökumppanina! Mitä aikaisemmin olet mukana, sen paremman hyödyn saat näkyvyydessä konferenssin markkinoinnissa.
Yhteydenotot osoitteeseen sähköpostilla conference@itsmf.fiKatri.Kanerva@myyntipumppu.fi tai puhelimitse 050-577 0115

Suunnitellaan yhdessä teidän organisaatiolle sopiva yhteistyökumppanuus-paketti!

Konferenssin osallistujina päätöksentekijät ja erikoisasiantuntijat
Viime vuonna tapahtuma keräsi paikalle yli 300 alan ammattilaista Suomesta ja ulkomailta. Vuoden 2014 konferenssin tavoitteena on saada paikalle 350 osallistujaa. Konferenssin ohjelmassa panostetaan edellisvuoden tapaan erityisesti johtotason/CIO-teemoihin. Monipuolinen ohjelma rakentuu mielenkiintoisten ja ajankohtaisten kotimaisten ja ulkomaisten puhujien ympärille. Katso ketkä osallistuivat viime vuonna.

Tapaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita
Konferenssin näyttelyalue kerää osallistujat yhteen tauoilla, puheenvuorojen välissä ja iltajuhlassa. Herätä potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kiinnostus näyttelyosastolla ja mielenkiintoisella puheenvuorolla. Luo kontakteja, solmi kumppanuuksia – myös vapaamuotoisesti.

Konferenssi on loistava tilaisuus avartaa näköaloja IT-palvelujohtamisen muuttuvassa maailmassa. Opi muiden kokemuksista, verkostoidu, tapaa asiakkaita. Konferenssi on pieni investointi suhteessa kilpailuetuun, jonka organisaatiosi säästää vähentämällä turhaa työtä. Katso lisää perusteluja, miksi esimiehesi kannattaa vakuuttaa konferenssin hyödyllisyydestä!

Laita päivämäärät kalenteriisi ja tervetuloa mukaan upeaan konferenssiin! Let’s Fall in Love with itSMF Finland! 

Tapahtuman esittelysivulle ja ilmoittautuminen »

conference@itsmf.fi
Twitter: http://twitter.com/itsmffinland
#itsmfays14

Tapahtuman pääyhteistyökumppanina Efecte

EfecteT

Miksi konferenssiin kannattaa osallistua?

Katso, mitkä organisaatiot olivat edustettuina viime vuonna. Tänä vuonna haluatte olla varmasti mukana!

Tiukkoina taloudellisina aikoina jokaista investointia kannattaa miettiä tarkoin. itSMF Finlandin vuotuinen konferenssi tarjoaa selkeän arvon investointisi vastikkeeksi. Kahden päivän aikana kuulet lukuisia käytännön esimerkkejä siitä miten organisaatiot ovat onnistuneet alentamaan kustannuksia ja samalla parantamaan tehokkuutta IT-palveluiden tuottamisessa. Konkreettisia hyötyjä konferenssiin osallistumisesta ovat:

1. Eväitä eurojen säästöön. Kuulet mikä saa projektit onnistumaan ja kuinka parhaiden käytäntöjen avulla voit säästää koko joukon euroja.

2. Näe ja koe. Osallistu esityksiin ja työpajoihin, joissa saat ajatuksia mistä konkreettisia säästöjä syntyy.

3. Saavuta kilpailuetua. Voit auttaa organisaatiotasi oppimalla toimialan johtavilta toimijoilta. Voit jakaa tietoa asiakkaillesi, esimiehillesi ja kollegoillesi omassa organisaatiossasi konferenssin jälkeen.

4. Jaa ideoita parhaiden kanssa. Verkostoidu kollegoiden kanssa, jaa kokemuksia ja opi muiden kokemuksista.

5. Kehity palvelujohtamisen huippuammattilaiseksi. Opi parhaiden käytäntöjen ja IT-palvelujohtamisen strategiat ja muutoksen mahdollistavat toimenpiteet kokeneilta konkareilta.

6. Opi esimerkeistä ja tehdyistä virheistä. Kuulet ja näet kuinka yritykset ovat saaneet pysyviä muutoksia aikaan. Mikä toimii ja mikä ei. Varmista, että saat kaikki tehot irti tekemistäsi IT-palvelujohtamiseen liittyvistä investoinneistasi.

7. Johda. Täytä reppu käytännön opeilla ja jaa niitä omassa organisaatiossasi.

8. Hyödynnä teknologiaa. Kuulet ja näet kuinka uusinta teknologiaa hyödyntämällä sinun organisaatiosi voi saavuttaa huomattavaa toiminnan tehostamista.

×
Tilaa itSMF Finlandin uutiskirje

Yhteystietoni

 

Verification

×